Test

Ben jij altijd op zoek naar vernieuwing en staat kwaliteit als tester hoog bij jou in het vaandel? De Kamer van Koophandel is op zoek naar uitbreiding voor haar Agile testteam.
Of Met big data het verschil maken bij de Nationale Politie.
Of Als fullstack developer met code werken aan kritieke applicaties? Voor de Politie zijn we op zoek naar een senior fullstack developer welke sterk is met elastic en kotlin.
Of Help jij de informatiebeveiliging van de Nationale Politie te verbeteren? Als security officer help jij de BIO implementeren van deze mooie vitale organisatie.
Of Als tester werken aan betrouwbare systemen welke echt kritisch zijn voor de veiligheid in onze maatschappij?

Een opdracht waarbij je mooie maatschappelijke impact en goede ontwikkelkansen krijgt. Interesse? Lees dan zeker eens verder!

 

Dit bieden wij:

 

 • Maatschappelijk relevant werk, waarbij je ècht impact kan maken;
 • Flexibiliteit en een goede work/life balance;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden passend bij deze functie;
 • Zekerheid – data gedreven werken en Optioneel kun je zoiets toevoegen maar kun je ook weg laten er is weinig zo vitaal als watervoorziening, ook in tijden van Corona dit gaat op bij een waterschap, maar dit kan bijvoorbeeld ook de 112 meldkamer of de Politie, Publieke dienstverlenging, De zorg, De Gemeente of het Waterschap zijn;
 • Investeren in jou met opleiding en ontwikkelingsmogelijkheden.

 

Werken bij Aquemini

Jouw ideale job?

WhatsApp/bel/mail mij!
Naam Recruiter

0344 700 247/ mobiel
………..@aquemini.nl

Interesse SOLLICITEER DIRECT

Dit vragen we van jou:

 • ISTQB en/of B: TMap NEXT gecertificeerd;
 • Actuele (in de afgelopen 7 jaar) en minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met testautomatisering;
 • Actuele (in de afgelopen 5 jaar) en minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met het zelfstandig automatiseren van tests;
 • Actuele (in de afgelopen 5 jaar) en minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met het programmeren van Java in combinatie met Selenium Webdriver en Cucumber;
 • Actuele (in de afgelopen 5 jaar) en minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met Soap, Rest en SQL;
 • Actuele (in de afgelopen 5 jaar) en minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met Agile/DevOps/Scrum;
 • Actuele (in de afgelopen 5 jaar) en minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met testautomatisering bij een soortgelijke overheidsorganisatie.

Dit zijn de eisen:

Het is helemaal mooi wanneer je één of meerdere van onderstaande zaken met je meebrengt:

 • Afgeronde opleiding is op het gebied van Informatica of vergelijkbare richting;
 • Agile gecertificeerd zoals Certified Agile Tester, Agile Foundation of vergelijkbaar;
 • Ervaring in een begeleidende dan wel coachende rol bij voorkeur als Scrummaster;
 • Ervaring met Gitlab, Gitlab-ci, Jenkins, Docker, Kubernetes.

Dit zijn de wensen

Hier kom je terecht:

Jij gaat werken voor Aquemini op een interessante, maatschappelijk impactvolle opdracht bij de Kamer van Koophandel. De Kamer van Koophandel is een moderne publieke dienstverlener die haar data, kennis en adviesdiensten zoveel mogelijk online beschikbaar stelt. Zij helpen ondernemers te starten, innoveren en ondernemen, in binnen- en buitenland. Stukjes over de organisatie haal je nu vaak uit een andere rol. 

Wij doen ons werk waar de overheid een rol heeft, maar laten zoveel mogelijk over aan de markt zelf. Een moderne ICT-afdeling helpt de organisatie om hierin succesvol te zijn. Jij gaat deel uitmaken van een scrumteam waarbinnen er behoefte is aan een senior tester met ervaring in testautomatisering. Vaak staat het organisatieonderdeel benoemt in de vacaturetekst en de functietitel en dan kom je er zo

 

Dit ga je doen:

Als Senior testautomatiseerder zorg je met de andere testers in het projectteam voor een uitbreiding van de bestaande geautomatiseerde testen voor API’s en frontend. Je bent net als de huidige testers verantwoordelijk voor alle voorkomende testwerkzaamheden van dit Agile team. Je gaat je in de breedte van het testvak bezighouden met de testvoorbereiding, uitvoering, automatisering en inrichting van de buildpipelines. Je hebt veel ervaring met het opzetten, onderhouden en verbeteren van testprojecten die met Java, Selenium Webdriver en Cucumber zijn opgezet. Daarnaast is er de ruimte om de rol van scrummaster op jou te nemen. De scrum processen binnen het team zijn al van redelijk niveau en worden om deze reden door een teamlid opgepakt en niet door een dedicated scrummaster. 

Dit is handig om te weten:

 • Locatie: (plaats)  en remote;
 • De beoogde startdatum ligt op ……….tot en met ….., met optie op verlenging (of z.s.m.);
 • Dit betreft een officiële vertrouwensfunctie waar een screening door de AIVD is vereist voor aanvang van de werkzaamheden. De beoogde startdatum is in overleg zo spoedig mogelijk na afronding van de screening Indien van toepassing zoals altijd bij de Politie bij de meeste andere organisaties is het geen Vertrouwensfunctie en volstaat een VOG “Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) noodzakelijk;
 • Voor deze functie nemen wij ook mensen aan in vaste dienst; Vrijwel altijd en mag je bij een initiële looptijd van 1 jaar er altijd bij zetten;
 • Gemiddeld 36 uur per week / 4×9 is ook mogelijk/ 4×9 altijd bespreekbaar.
Werk doen dat ertoe doet. Dat is waar het om draait bij Aquemini. Wij gaan voor opdrachten die de maatschappij veiliger of de wereld beter maken. Daarbij zetten wij net dat stapje extra. Onze mensen zijn geen broekies die zich nog willen bewijzen, zij hebben hun sporen verdiend in de automatisering en willen wat doen wat impact heeft. In de publieke sector, de zorg, op opdrachten bij de politie of de rijksoverheid; projecten die het verschil maken. En natuurlijk doen we dat op het hoogste niveau. Maar dat is voor Aquemini vanzelfsprekend. Wij werken met aandacht aan werk met impact.

Wil jij ook werk doen wat ertoe doet? Reageer en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Heb je vragen of wil je meer informatie?

 

0344 700 247
recruitment@aquemini.nl

Reageer direct

[vfb id = 7]