De recruiter met de puntjes op de i

Aquemini staat voor aandacht en impact. Aandacht voor de wereld om ons heen én onze eigen mensen. Wij halen niet zomaar elke IT-er binnen, wij zoeken mensen die hun sporen verdiend hebben en die werk willen doen wat impact heeft. Werk dat de maatschappij veiliger of de wereld beter maakt. Opdrachten waarbij ze net dat stapje extra kunnen zetten. Medior en senior IT-professionals die nieuwsgierig zijn en zichzelf willen blijven ontwikkelen. Mensen die weten hoe ze BV Nederland beter kunnen maken en niet terugdeinzen voor een uitdaging.

Trots op onze mensen

Onze mensen hebben een passie voor techniek en het verbinden van mensen en systemen door goede ICT-oplossingen. Van getalenteerde nerds tot ervaren beheerders, projectmanagers, architecten en materiedeskundigen. Mensen die hun vak verstaan. Leeftijd maakt bij ons niet uit, maar meestal zijn onze mensen wat ouder. Juist omdat iemands capaciteiten ons wél uitmaken. Aquemini wil de beste ICT-werkgever van Nederland zijn. Niet per sé de grootste, maar wel de beste. En dat bereiken we door met de beste mensen te werken en samen verder te groeien.

fotostudio7-5517

Trots op onze opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zijn de leukste van Nederland. Althans, dat vinden wij. Het zijn aansprekende organisaties met uitdagende klussen. Denk aan organisaties zoals Ministerie van Defensie, de Politie, de Nederlandse Spoorwegen, De Nederlandse Bank, vrijwel elke Nederlandse gemeente, waterschappen, zorginstellingen of start-ups die het verschil willen maken in de maatschappij. Organisaties die impact maken en die werk doen wat er toe doet.

Wie gingen jou voor?

Publieke organisaties, zoals: 

  • Ministerie van Defensie
  • Politie
  • Ministerie Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
  • Stichting Waternet
  • Gemeente Utrecht

Bekijk onze referenties

{

Aquemini kent de wegen naar impactvolle opdrachten, o.a. binnen de veiligheidsdiensten. Ze hebben mij uitstekend geholpen bij de acquisitie en gedurende het verdere traject. Altijd bereikbaar en persoonlijk contact zijn vanzelfsprekendheden bij Aquemini. Ze kennen je achtergrond en ambities en helpen daar passende opdrachten bij te vinden.”

 

Jeroen Arnoldus, Fullstack developer

Het type opdrachtgever, in het veiligheidsdomein, maakt het erg aansprekend. Je weet dat je werk ertoe doet.”

 

Martin Vonk, Senior Windows specialist

 

Lees zijn verhaal

Toen ik bij Aquemini begon, heb ik direct een studieplan gemaakt voor mijn persoonlijke ontwikkeling en leerdoelen, dat stimuleren ze heel actief. Ze hebben zelfs een persoonlijk leerplatform voor mij neergezet op Microsoft Azure waar ik direct mee aan de slag kon. Daar kan ik van alles testen en uitproberen, echt superfijn”

 

Amine El Rahaui, Devops Engineer

 

Lees zijn verhaal

Vanaf het begin voelde ik dat de communicatie met Aquemini heel fijn, open en persoonlijk is. Ze hebben mij weten te koppelen aan een project dat goed bij me past. Ook hebben ze drie andere mensen gevonden die heel goed in het team passen. Het hart van Aquemini zit op de juiste plek; ze zijn echt op zoek naar de juiste match tussen professionals en opdrachtgevers.”

 

Wilco Schoneveld, Fullstack developer

De samenwerking is prettig. Pragmatisch, no-nonsense, had niet beter kunnen zijn wat mij betreft.”

 

Johan Wiersma, senior .net developer

 

Aquemini staat voor een goede match en persoonlijke betrokkenheid.”

 

Pauline Gerdingh, Big Data Analytics en Data Science

Aquemini zoekt naar de echte vraag achter de behoefte van een klant, wat zorgt voor een perfecte match met een professional.”

 

Thijs Kok, Enterprise IT architect

Wat ik fijn vind aan Aquemini is: afspraak is afspraak, betrouwbaarheid. Het is een heel professioneel bedrijf met mensen die makkelijk zijn in de omgang. De contacten zijn heel persoonlijk. Ja, ik heb er eigenlijk alleen maar goede woorden voor!”

 

Richard van der Heijden, Solution Architect en Beheertooling

Aquemini is eerlijk en transparant. Ze communiceren helder en zijn bereid mee te denken. Aquemini heeft me belangeloos geholpen toen ik het even nodig had.”

 

Sander Blokker, Senior .NET Developer

Bij Aquemini krijg ik echt het gevoel dat de menselijke factor voorop staat. De personal touch, de aandacht voor de persoon en de flexibiliteit die Harm mij heeft getoond zijn iets dat uniek is in de industrie.”

 

Martijn Spronk, senior software developer

Wat bij mij steeds naar voren komt in de samenwerking met Aquemini is: waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Ik ben dus best positief over Aquemini!”

 

Vincent da Silva, Sr. Netwerk specialist

Ik heb al een tijd een heel prettige samenwerking met Aquemini. Al meerdere malen hebben ze mij gekoppeld aan mooie opdrachten. Ik ben altijd netjes en correct behandeld en er is ook veel persoonlijk contact. Inmiddels ken ik Harm en Jochem goed, het is echt een warme samenwerking.”

 

Pepijn van de Linden UX designer

Ik vind het knap dat Aquemini zo snel een expert kan leveren die zo goed past bij de cultuur van mijn eigen organisatie.”

 

Linda Frietman, IamProgrez

Lees het klantverhaal 

Ik vind het knap dat Aquemini zo snel een expert kan leveren die zo goed past bij de cultuur van mijn eigen organisatie.”

 

Linda Frietman, IamProgrez

Lees het klantverhaal 

Bij Aquemini weten ze precies wat wij nodig hebben”

 

Bastiaan de Boer, politie


Lees het klantverhaal 

Onze historie

Aquemini is ontstaan als een uit de hand gelopen hobby. Harm van der Ploeg, onze oprichter, werkte ooit zelf als zelfstandig professional in de ICT. Na een opdracht werd hij vaak gevraagd te blijven, maar brandjes blussen of beheeractiviteiten, daar vond Harm niet veel aan. Juist het oplossen van dat eerste knelpunt, dát was voor hem de jeu. Klantgericht als Harm is, liet hij de klant nooit vallen. Hij bracht de klant met een collega in contact om het werk over te dragen en ging zelf naar een nieuwe opdracht. Zonder dat hij het door had, was Harm aan het detacheren. Hij had al een programmeur waar hij graag mee samenwerkte in vaste dienst genomen en zo groeide de business vanzelf door.

Opdrachtgevers hadden al snel door dat wanneer ze een goede ICT-er zochten of een IT-gerelateerde uitdaging hadden, ze Harm moesten bellen. Ook grote bedrijven die Harm niet persoonlijk kenden en overheidsinstanties kwamen actief aankloppen. Met het aantal nieuwe klanten, groeide het aantal personeelsleden en professionals dat onder de vlag van Aquemini aan de slag was. Inmiddels heeft Harm zich omringd met een sterk team en is Aquemini uitgegroeid tot een snelgroeiende onderneming, gespecialiseerd in de bemiddeling van ICT-professionals op opdrachten met impact. Wij werken op het moment met meer dan 50 professionals met aandacht aan werk wat impact heeft.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem even contact op, wij leren je graag kennen!

Contact
OPNEMEN