{

Ik vind het knap dat Aquemini zo snel een expert kan leveren die zo goed past bij de cultuur van mijn eigen organisatie.”

KLANTCASE| IAMPROGREZ

“De IT-wereld bestaat al lang niet meer uit de gemiddelde IT-er. Er zijn gradaties in van honderden verschillende functies. Het is dus best een kunst om vast te stellen wat en wie je opdrachtgever precies nodig heeft. En dan moet je zo iemand ook maar kunnen leveren. Aquemini kan dat”, aldus Linda Frietman, founder en CEO van IamProgrez.

We zochten iemand die ons met consultancy kon ondersteunen

De missie van IamProgrez is het zichtbaar maken – met technologie – van het arbeidspotentieel van iedereen. Daarvoor maakt het Haagse bedrijf gebruik van onder andere machine learning, gamification technieken en smart data-analyses. Wat dat betekent in de praktijk? Een werkomgeving waar veel behoefte is aan specialistische expertise. En soms wordt die buiten de deur gezocht. Linda: “ik heb de mensen van Aquemini ontmoet op een netwerkbijeenkomst, ergens in 2019. Op dat moment had ik niemand nodig, maar we hebben wel contact gehouden. Toen wij midden in een lastige integratie zaten, liepen we tegen wat problemen aan. We hadden intern niet de expertise om dat goed te volbrengen en zochten iemand die ons met consultancy kon ondersteunen. Ik heb Aquemini gebeld en zij kwamen heel snel met een supergoede expert aan.”

 

Binnen twee uur met een expert aan tafel

Dat die match zo snel gemaakt zou worden, had Linda niet verwacht. “Binnen twee uur zat onze cto in een call met een Azure-architect die we tot op de dag van vandaag nog steeds inzetten. Ewart heeft ons helemaal begeleid in de integratie van onze technologie op het Microsoft Azure platform. Dat was ingewikkeld en heeft veel tijd gekost, dus ik was blij dat we via Aquemini bij hem terecht kwamen. De eerste zes tot tien weken hebben we vrij intensief samengewerkt. Maar ook nu nog kijkt hij met ons mee wanneer dat nodig is. We schakelen hem in bij problemen of vragen en hij speelt nu meer een coachende rol. Soms hebben we bijvoorbeeld klanten die meer nodig hebben op het gebied van quality control. Dan doet Ewart een analyse, vertelt ons waar we dingen strak moeten trekken, en ons eigen devops team gaat er dan mee aan de slag.”

 

Heel goede match

Linda is erg te spreken over de bemiddeling van Aquemini. “Ewart werd binnen twee uur aan ons voorgesteld, dat vind ik echt heel knap. Het is best een specialisme wat hij heeft en Aquemini heeft dat heel goed ingeschat. Het past naadloos. Ook de skillset van Ewart, out of the box denken en probleemoplossend vermogen, past heel goed bij ons. Ze hebben echt een heel goede match gemaakt. Ik vind het knap dat ze zo snel een expert kunnen leveren die ook zo goed past bij de cultuur van mijn eigen organisatie. Als ik weer vragen hebt, zijn zij zeker degene die ik weer benader.”

 

Grote community met specialisten

Waar de kracht van Aquemini in zit volgens Linda? “Aquemini heeft een community van mensen met verschillende skillsets en verschillende specialismen. Daarbij weten ze heel goed wie ik ben als klant en wat ik zoek. Dat komt enerzijds omdat het bij Aquemini zelf diehard techneuten zijn, en aan de andere kant omdat ze heel goed en heel snel kunnen inschatten met wat voor type bedrijf ze te maken hebben, wat iemand nodig heeft en wat voor persoon bij die organisatie past.”

Over IamProgrez

IamProgrez ontwikkelt digitale assessments met een focus op het meten en zichtbaar maken van softskills, 21st century skills, future proof job skills. Met een wetenschappelijk gevalideerde technologie, gestoeld op bewezen psychologische modellen, levert IamProgrez relevante informatie en analyses op diverse mobiliteitsvraagstukken: juiste studiekeuze, omscholing & bijscholing, retentie, diversiteit, (jeugd)werkloosheid.

Benieuwd naar wat Aquemini voor u kan betekenen?

Neem even contact op, wij vertellen graag meer!