Onze blogs

Podcast IT Voor Nederland

Podcast IT Voor Nederland

Bij IT voor Nederland spreken we inspirerende gasten die zich hard maken voor de BV Nederland. Van CIO’s, ontwikkelaars tot intelligence en security experts. Professionals binnen de veiligheidsketen zoals Defensie en Politie tot de zorg en innovatieve startups – mensen – die dagelijks het verschil maken voor burgers in Nederland.

Lees meer
Security in microservices

Security in microservices

In de huidige markt waar bedrijven gebruikmaken van uiteenlopende softwarearchitecturen en applicaties, krijg je amper het gevoel dat je data helemaal veilig is. Wanneer je applicaties bouwt op basis van een microservices-architectuur zijn deze security-issues nóg belangrijker. Binnen deze architectuur communiceren individuele diensten immers met elkaar én met de client.

Lees meer
Zo schrijf je als ICT’er een goed CV

Zo schrijf je als ICT’er een goed CV

Met een goed CV val je op en onderscheid je je van de concurrentie. Als specialist voor en door ICT-professionals is Aquemini als geen ander in staat jou op dit vlak van praktische tips te voorzien.

Lees meer
De beste CI tools

De beste CI tools

Vanuit onze DevOps mensen krijgen we regelmatig ervaringen van de veelgebruikte tools, maar ook van nieuwe tools te horen. Kortom, tijd om eens ervaringen te delen.

Lees meer