Martin Vonk | Senior windows specialist

Sinds een jaar of twee is Martin Vonk als Senior Windows specialist aan het werk via Aquemini. “Vanaf het begin zit ik op een heel leuke opdracht bij de politie. Dat is inderdaad vrij lang voor een interim-opdracht, maar om bij de politie binnen te komen, is er een uitgebreide selectieprocedure met screening. Dat is een langdurig en duur proces, dus over het algemeen huren ze je dan in voor een langere periode van drie tot vijf jaar. Dit is heel specialistisch werk, je bent al een half jaar bezig om ingewerkt te raken, dus het is logisch dat ze iemand voor langere tijd in willen zetten. Als je heel snel weer weggaat, zou het zonde zijn voor alle partijen.”

{

Het type opdrachtgever, in het veiligheidsdomein, maakt het erg aansprekend. Je weet dat je werk ertoe doet.”

Wat doe je precies?

“Ik zit in Odijk, daar zitten veel ICT-diensten van de politie. Ik ondersteun bepaalde diensten binnen de politie. Wat ik precies doe, daar mag ik helaas niets over zeggen, want het gaat echt om de operatie. Het bevalt zeer goed. Wat ik heel leuk vind, is dat je echt ziet wat je doet. Het komt voor dat ik de hele dag druk bezig ben geweest en dat ik dan ’s avonds op het nieuws zie dat er bepaalde acties zijn geweest waar ik op de achtergrond aan mee heb gewerkt. Je ziet waar je het voor doet, het is niet zo abstract. Het type opdrachtgever, in het veiligheidsdomein, maakt het erg aansprekend. Je weet dat je werk ertoe doet.”

 

Hoe zijn de contacten met Aquemini?

“Het is een heel aardig bedrijf. Dit is voor mij een van de eerste bedrijven waar ik door bemiddeld word, die bijvoorbeeld ook kerstpakketten geven of eens een attentie regelen. Dat verwacht je niet, dus dat maakt het wel heel leuk. We hebben een heel goede verstandhouding en samenwerking. Het is een no-nonsens bedrijf, ze betalen altijd op tijd, alles is gewoon goed geregeld.”

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem even contact op, wij vertellen graag meer!

Contact
OPNEMEN