Aquemini voor professionals

Bij Aquemini doe je werk dat ertoe doet. Opdrachten die de maatschappij veiliger of de wereld beter maken. Jij wilt klussen met impact. Maar natuurlijk ook gewoon een goede en betrouwbare werkgever. Een leuk team, support vanuit de achterban en goede arbeidsvoorwaarden. Dat alles krijg je bij ons. Beloofd.

Dit doen we voor jou:

N

Wij presenteren je op je best bij aansprekende opdrachtgevers

N

Wij regelen alles voor je; van contracten en verzekeringen tot vervoer.

N

Je krijgt altijd op tijd betaald, gegarandeerd.

N

Wij helpen jou groeien. We hebben ambitiegesprekken, helpen je leerdoelstellingen behalen, denken met jou mee en delen succes.

N

Je kunt leunen op een grote broer. Voor financieel en fiscaal advies, inkoopvoordeel en inhoudelijk advies tijdens je opdracht.

N

Je krijgt de beste opdrachten. Ervaar het zelf of leg contact met een van onze professionals; we overtuigen je graag.

Wat mag je van ons verwachten?

Bij Aquemini hebben we onze kernwaarden scherp. Ons resultaat is een logisch gevolg van onze acties, onze mensen zijn ons meest belangrijke bezit en we kiezen op de lange duur altijd voor kwaliteit en authenticiteit.

Zo zijn wij trots op ons werk, onze mensen en waar we voor staan bij Aquemini. We werken allemaal vanuit aandacht, authenticiteit, vertrouwen en oprechte interesse. Plezier hebben in je werk en lol hebben met elkaar, dat is wat wij belangrijk vinden.

Bij Aquemini spiegelen we ons niet naar ouderwetse standaarden. We gaan anderen voor naar het hoogst haalbare en stellen waar nodig zelf nieuwe normen. We willen de beste zijn, of in ieder geval beter dan dat we gisteren waren. We willen de klant verrassen door beter werk te leveren dan zij verwachten. Dat is waar we voor staan bij Auqemini

{

Aquemini kent de wegen naar impactvolle opdrachten, o.a. binnen de veiligheidsdiensten. Ze hebben mij uitstekend geholpen bij de acquisitie en gedurende het verdere traject. Altijd bereikbaar en persoonlijk contact zijn vanzelfsprekendheden bij Aquemini. Ze kennen je achtergrond en ambities en helpen daar passende opdrachten bij te vinden.”

 

Jeroen Arnoldus, Fullstack developer

Het type opdrachtgever, in het veiligheidsdomein, maakt het erg aansprekend. Je weet dat je werk ertoe doet.”

 

Martin Vonk, Senior Windows specialist

 

Lees zijn verhaal

Toen ik bij Aquemini begon, heb ik direct een studieplan gemaakt voor mijn persoonlijke ontwikkeling en leerdoelen, dat stimuleren ze heel actief. Ze hebben zelfs een persoonlijk leerplatform voor mij neergezet op Microsoft Azure waar ik direct mee aan de slag kon. Daar kan ik van alles testen en uitproberen, echt superfijn”

 

Amine El Rahaui, Devops Engineer

 

Lees zijn verhaal

Vanaf het begin voelde ik dat de communicatie met Aquemini heel fijn, open en persoonlijk is. Ze hebben mij weten te koppelen aan een project dat goed bij me past. Ook hebben ze drie andere mensen gevonden die heel goed in het team passen. Het hart van Aquemini zit op de juiste plek; ze zijn echt op zoek naar de juiste match tussen professionals en opdrachtgevers.”

 

Wilco Schoneveld, Fullstack developer

De samenwerking is prettig. Pragmatisch, no-nonsense, had niet beter kunnen zijn wat mij betreft.”

 

Johan Wiersma, senior .net developer

 

Aquemini staat voor een goede match en persoonlijke betrokkenheid.”

 

Pauline Gerdingh, Big Data Analytics en Data Science

Aquemini zoekt naar de echte vraag achter de behoefte van een klant, wat zorgt voor een perfecte match met een professional.”

 

Thijs Kok, Enterprise IT architect

Wat ik fijn vind aan Aquemini is: afspraak is afspraak, betrouwbaarheid. Het is een heel professioneel bedrijf met mensen die makkelijk zijn in de omgang. De contacten zijn heel persoonlijk. Ja, ik heb er eigenlijk alleen maar goede woorden voor!”

 

Richard van der Heijden, Solution Architect en Beheertooling

Aquemini is eerlijk en transparant. Ze communiceren helder en zijn bereid mee te denken. Aquemini heeft me belangeloos geholpen toen ik het even nodig had.”

 

Sander Blokker, Senior .NET Developer

Bij Aquemini krijg ik echt het gevoel dat de menselijke factor voorop staat. De personal touch, de aandacht voor de persoon en de flexibiliteit die Harm mij heeft getoond zijn iets dat uniek is in de industrie.”

 

Martijn Spronk, senior software developer

Wat bij mij steeds naar voren komt in de samenwerking met Aquemini is: waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Ik ben dus best positief over Aquemini!”

 

Vincent da Silva, Sr. Netwerk specialist

Ik heb al een tijd een heel prettige samenwerking met Aquemini. Al meerdere malen hebben ze mij gekoppeld aan mooie opdrachten. Ik ben altijd netjes en correct behandeld en er is ook veel persoonlijk contact. Inmiddels ken ik Harm en Jochem goed, het is echt een warme samenwerking.”

 

Pepijn van de Linden UX designer

Daarom wil jij voor Aquemini werken

Aquemini is geen standaard recruiter. Wij schuiven geen Cv’s, laten je niet wachten op je geld en zoeken opdrachten die jou uitdagen. Wij hebben branchekennis, kennis van de bedrijfsprocessen van onze opdrachtgevers en begrip van de materie. Dat gecombineerd met onze oprechte aandacht voor jou als professional, zorgt ervoor dat wij simpelweg een betere match maken.

Impact maken we al bij:

Publieke organisaties:

  • Ministerie Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
  • Politie
  • Rijkswaterstaat
  • Stichting Waternet
  • Gemeente Utrecht

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem even contact op, wij vertellen graag meer!

Contact
OPNEMEN