{

Bij Aquemini weten ze precies wat wij nodig hebben.”

KLANTCASE| POLITIE

Bastiaan de Boer was als consultant externe inhuur bij de politie verantwoordelijk voor het aantrekken en selecteren van externe inhuurkrachten. “Het gaat dan voornamelijk om ondersteunende functies zoals HR, huisvesting en natuurlijk automatisering.” In die hoedanigheid heeft Bastiaan vele professionals van Aquemini binnen de politieorganisatie ingezet.

“De juiste kandidaat voor de beste prijs”

Bastiaan: “Aquemini is een van onze leveranciers. Dat heeft er alles mee te maken dat Aquemini heel vaak op de juiste tijd, voor de juiste prijs, de juiste kandidaat wist aan te bieden. Harm van Aquemini weet gewoon heel goed wat wij zoeken. Je gaat toch voor de beste prijskwaliteitverhouding.”

 

Weten wat er speelt

“Bij Aquemini begrijpen ze de vraag goed en daardoor kunnen ze de juiste kandidaat aanbieden. Die vraag kun je alleen goed begrijpen als je de organisatie heel goed leert kennen”, legt Bastiaan uit. “Dat zie je heel erg terug bij Harm. Harm wil altijd heel veel informatie ophalen uit de organisatie en gaat met heel veel mensen in gesprek. Hij weet wat er binnen de organisatie gebeurt. Hij is echt geïnteresseerd, niet alleen in de politieorganisatie, maar ook bijvoorbeeld bij defensie waar hij ook veel mensen plaatst. Dat geeft aan dat hij begrijpt welke behoefte er is binnen het veiligheidsdomein.”

Vaste waarde in het netwerk

Vanuit Aquemini zijn er professionals aan het werk geweest in allerlei functies binnen de politieorganisatie. Bastiaan: “Ik denk dat het wel om meer dan 15 mensen gaat die de afgelopen periode bij ons gedetacheerd zijn geweest. In allerlei technische functies van beheer- en netwerkspecialisten tot de ontwikkeling van applicaties en het onderhouden van de infrastructuur.” Inmiddels is Bastiaan bij een andere organisatie aan de slag, maar als hij op zoek is naar professionals is de kans groot dat hij toch weer bij Aquemini terugkomt. “Je gaat toch in je netwerk kijken en benadert bekenden.”

Benieuwd naar wat Aquemini voor u kan betekenen?

Neem even contact op, wij vertellen graag meer!