Software Developer

Jij wil criminaliteit bestrijden. De maatschappij veiliger maken. Je hebt er altijd van gedroomd om echt zware misdadigers op te sporen en (hun daden)/(intimidatie, geweld, moord etc). structureel hard aan te pakken. Dat doe je door jouw kennis in te zetten om software te ontwikkelen dat netwerkverkeer van zware criminelen extraheert. Een hele mooie en grote stap in het opsporen en verzamelen van bewijs. Hiermee maak jij echt impact voor onze maatschappij en bouw je aan een toekomst waarin criminelen veel gemakkelijker opgespoord en aangepakt kunnen worden.

Hier kom je terecht:

Je gaat werken voor Aquemini op een bijzondere rol bij het Multidisciplinaire Interventie Team (MIT). Dit team richt zich op het bestrijden van ondermijning; het duurzaam verstoren van criminele bedrijfsprocessen in binnen- en buitenland. Dat doet het team door het structureel opsporen en ontmantelen van criminele netwerken. Hiermee pakken zij het crimineel vermogen af en werpen ze barrières op, zowel nationaal als internationaal.

portret_lores

Werken bij Aquemini

Jouw ideale job?

Hallo, ik ben Harm, oprichter van Aquemini. Wil je meer weten?
WhatsApp/bel/mail me!

06 12 04 58 47
hvanderploeg@aquemini.nl

Interesse SOLLICITEER DIRECT

Dit ga je doen:

Ten behoeve van de uitvoer van analyse en Data Science bouw je specialistische maatwerkproducten. Centraal hierin staat het data warehouse waar informatie uit verschillende bronnen samenkomen. Een van deze bronnen die opgeslagen wordt in het datawarehouse is (internet) netwerkverkeer afkomstig van verdachten. Samen met collega’s ga je werken aan de doorontwikkeling van ETL-software die zoveel mogelijk relevante informatie extraheert uit netwerkverkeer en zorg je er voor dat deze software zo optimaal en efficiënt mogelijk functioneert.

Dit vragen we van jou:

  • Je hebt een relevante afgeronde informatica opleiding op HBO of WO niveau.
  • Je hebt in de afgelopen 8 jaar, minimaal drie jaar werkervaring als software ontwikkelaar, met Java en / of #C.
  • Je hebt werkervaring met het ontwikkelen van ETL toepassingen.
  • Je hebt werkervaring met het ontwikkelen van schaalbare software.
  • Je hebt werkervaring met het ontwikkelen van cloud bases applicaties.

Dit bieden wij:

  • Een rol/opdracht waarin je serieuze impact maakt op de veiligheid van onze maatschappij
  • Standplaats primair te Driebergen
  • Beoogde startdatum is rondom 01-07-2022
  • 36 uur per week
Werk doen dat ertoe doet. Dat is waar het om draait bij Aquemini. Wij gaan voor opdrachten die de maatschappij veiliger of de wereld beter maken. Daarbij zetten wij net dat stapje extra. Onze mensen zijn geen broekies die zich nog willen bewijzen, zij hebben hun sporen verdiend in de automatisering en willen wat doen wat impact heeft. In de publieke sector, de zorg, op opdrachten bij de politie of de rijksoverheid; projecten die het verschil maken. En natuurlijk doen we dat op het hoogste niveau. Maar dat is voor Aquemini vanzelfsprekend. Wij werken met aandacht aan werk met impact.

Wil jij ook werk doen wat ertoe doet? Reageer en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

portret_lores

Harm van der Ploeg
CEO Aquemini

06 12045847
recruitment@aquemini.nl

Reageer direct

Upload je CV
Toegestane bestandstypen: pdf, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.