Amine El Rahaui | Devops Engineer

Sinds februari van dit jaar werkt Devops Engineer Amine El Rahaui via Aquemini op een interessante opdracht bij de politie. Daarvoor heeft hij ook al eens via Aquemini gewerkt bij het Openbaar Ministerie. Ook dat was leuk, maar bij de politie zit Amine helemaal op zijn plek.

Wat doe je precies?

“Ik ben aan de slag als functioneel specialist voor de politie. Ik doe vooral technisch beheer rondom speciale projecten. Ik ben op het moment een van de ontwikkelaars voor een systeem, waarover ik helaas niets meer mag vertellen. Bij het Openbaar ministerie had ik een veel minder technische opdracht, dat was meer een service job. Ik ben heel erg enthousiast over mijn huidige functie. Ik heb het heel erg naar mijn zin. Ik kan wel zeggen dat ik dit de allerleukste klus vindt. Gelukkig werkt de politie doorgaans met langdurige inhuur, ook vanwege de uitgebreide screening. Ik zit hier in principe voor een periode van vier jaar, maar wat mij betreft zo lang mogelijk.”

{

Toen ik bij Aquemini begon, heb ik direct een studieplan gemaakt voor mijn persoonlijke ontwikkeling en leerdoelen, dat stimuleren ze heel actief.”

Wat maakt de opdracht zo leuk?

“De technische uitdaging maakt het interessant, maar ook het team waarin ik zit. Het is heel divers en we leren heel veel van elkaar.”

 

Heb je ook wel contact met de mensen van Aquemini?

Jazeker, we bellen regelmatig. Het is altijd leuk om elkaar even te spreken om contact te hebben. Het zijn hartstikke gezellige mensen, we hebben heel goed contact.”

 

Wat maakt Aquemini bijzonder volgens jou?

“Toen ik bij Aquemini begon, heb ik direct een studieplan gemaakt voor mijn persoonlijke ontwikkeling en leerdoelen, dat stimuleren ze heel actief. Ze hebben zelfs een persoonlijk leerplatform voor mij neergezet op Microsoft Azure waar ik direct mee aan de slag kon. Daar kan ik van alles testen en uitproberen, echt superfijn. Ook de arbeidsvoorwaarden zijn dik in orde. Ik ben heel blij met Aquemini. Het is no-nonsense club, heel professioneel maar ook heel amicaal.”

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem even contact op, wij vertellen graag meer!

Contact
OPNEMEN