{

Kenmerkend voor Aquemini? Een grote inzet en merkbaar enthousiasme.” 

KLANTCASE| GUERRILLA GAMES

Guerrilla Games is een Amsterdamse computerspelontwikkelaar die zijn strepen ruimschoots heeft verdiend. Met games als Horizon Zero Dawn staat Guerrilla Games bekend als een van de beste game-ontwikkelaars ter wereld. Sinds 2011 werkt het bedrijf al samen met Aquemini. 

Willy Pieper, IT Infrastructure engineer bij Guerrilla Games, vertelt: “Aquemini heeft ons als onafhankelijk consultant bijgestaan tijdens verschillende technische vernieuwprojecten op het gebied van networking, storage en backup. Door zowel de verschillende leveranciers als onze eigen vereisten te challengen, zijn we tot de juiste oplossingen gekomen.”

 

Wat onderscheidt Aquemini van andere bureaus?

“De grote inzet en merkbaar enthousiasme voor de opdracht, gepaard met brede kennis en ervaring. Aquemini levert deskundig advies van oriëntatie en design tot aankoop en implementatie.”

De samenwerking met Aquemini

“Wij hebben de samenwerking altijd als zeer prettig ervaren. De aanpak is persoonlijk, proactief en ze zijn altijd bereikbaar. Gezien de positieve ervaringen, zouden wij Aquemini zeker aanbevelen bij anderen.”

Benieuwd naar wat Aquemini voor u kan betekenen?

Neem even contact op, wij vertellen graag meer!