Ben jij er één of word je er één? Software Developer

Als Software Developer ontwikkel je kwalitatief goede software. Dat kunnen web applicaties zijn, maar ook bijvoorbeeld games of websites. Je programmeert, ontwikkelt of onderhoudt software op basis van specificaties en werkt vaak middels scrum in sprints samen met andere gepassioneerde ontwikkelaars aan het realiseren van een epic. Je werkt graag samen in een team en als senior doe je vaak ook code reviews, coach je collega’s en schakel je met de PO of de business om bijvoorbeeld eisen verder te verduidelijken. Niet zelden speel je ook een rol in het ontwerpen van nieuwe functionaliteiten en bouw je actief mee aan het verbeteren van de CICD omgeving en realiseren van e2e testen en verbeteren van de code coverage.

Wat doet een Software Developer bij Aquemini?

Bij Aquemini werk je als Software Ontwikkelaar aan opdrachten met maatschappelijke impact. Je werkt bij organisaties die belangrijk zijn om de maatschappij te laten draaien. Denk aan een ministerie, politie, waterbedrijven of gemeenten. Zo wordt jouw software gebruikt door vaak grote gebruikersaantallen en is deze niet zelden ook echt kritisch voor het functioneren van onze maatschappij. Kortom mooi werk om zo ook impact met jouw code te kunnen maken.

Software developer

Vacature Software Developer

Ben jij die Software Developer die we bij Aquemini zo hard zoeken? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We leren je graag kennen!

Actuele vacatures bij Aquemini

Bij Aquemini zijn we altijd op zoek naar de betere Software Developers. Senior of medior, mensen met ervaring, drive en passie voor techniek. Je hoeft geen oude rot in het vak te zijn, maar je moet wel goed in je werk zijn. Frontend, backend of fullstack we kiezen altijd opdrachten waar jij het best tot je recht komt en kijken ook qua tech stack of de gebruikte frameworks en tools niet alleen aansluiten op jouw ervaring maar ook vernieuwende zaken bevatten welke passen in jouw ontwikkeling. Je wilt impact maken met je werk en de mooie opdrachten die we doen voor onze klanten. Dat is wat wij belangrijk vinden. Bij Aquemini sta jij op de eerste plek.

 

Een goede Software Developer zorgt voor:

Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling en de werking van de software. Ook zorg je ervoor dat de door jou ontwikkelde software goed samenwerkt met andere systemen. Als front-end ontwikkelaar ben je bekend met moderne frontend frameworks zoals ReactJS, Typescript, Svelte en Angular. Heb je gevoel voor UX en beheers je de basis met kennis van CSS en html en kun je ook de koppeling met de backend leggen. Als backend ontwikkelaar bouw je aan de werking van de achterkant van de applicatie, bent bekend met de werking van diverse database systemen en koppel je bijvoorbeeld met andere systemen middels API’s. Je hebt kennis van design patterns en ervaring met bijvoorbeeld de ontwikkeling van microservices. Afhankelijk van jouw voorkeurstalen of je nou graag met nodejs, java, kotlin, Rust of .NET werkt, we hebben altijd wel een klantomgeving waar jouw expertise goed bij aansluit. Als fullstack developer werk je op beide terreinen en ontwikkel je aan zowel frontend als backend. In alle gevallen werk je ook actief aan het verbeteren van de CICD pipeline.

Dit kan de ideale Software Developer:

N

Je bent communicatief vaardig en kunt goed in een team werken.

N

Je bent sterk in één of meerdere programmeertalen zoals .NET, Java, Kotlin, Angular, React etc.

N

Je hebt ervaring met design patterns.

N

Je voelt je thuis in een Agile/Scrum werkwijze.

N

Je hebt ervaring met unit en end to end moderne test tools passend bij jouw programmeertaal zoals Karma of Cypress.

N

Je hebt ervaring met source control en CICD tools zoals VSCode, GIT, Jenkins of XL-Deploy etc.

N

Je hebt ervaring met het ontwikkelen van schaalbare software en cloud native applicaties.

Hoe word je Software Developer?

Software ontwikkelaars zijn veel gevraagd op de arbeidsmarkt. Wat je nodig hebt om Software Developer te worden is goede programmeer skills. Maar een methodische opleiding in een relevante richting zoals een MBO, HBO of WO opleiding in de richting van software engineering kan zeker helpen. Bij Aquemini vinden we kennis en ervaring belangrijk, maar jouw karakter, instelling en kunde nog meer. Ben je nog niet op senior niveau, dan spreken we je toch graag, om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen en wellicht kun je toch al vlot in één van onze devops teams meer vlieguren maken en met jouw code impact maken.

Neem contact met ons op!

Podcast IT voor Nederland

Ik wil aan de slag als Software Developer!

Ben jij die Software Developer die we bij Aquemini zo hard zoeken? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We leren je graag kennen!

Contact
OPNEMEN