Ben jij er één of word je er één? Software Developer

Als Software Developer bedenk en maak je software en applicaties. Dat kunnen apps zijn, maar ook bijvoorbeeld games of websites. Je programmeert, ontwikkelt of onderhoudt software op basis van de wensen van de klant. Samen met je opdrachtgever stel je vast wat de eisen zijn voor de software die je gaat ontwerpen. Daarna ga je de software of de applicatie echt ontwikkelen. Daarbij maak je ook een productieplanning.

Wat doet een Software Developer bij Aquemini?

Bij Aquemini werk je als Software Developer aan opdrachten met maatschappelijke impact. Je werkt bij organisaties die belangrijk zijn om de maatschappij te laten draaien. Denk aan een ministerie, politie, waterbedrijven of gemeenten. Voor deze organisaties maak je software of applicaties die aansluit bij hun wensen. Je houdt je ook bezig met het aanpassen van bestaande software. Je bent niet alleen maar bezig met het ontwikkelen van software, je besteedt ook tijd aan het analyseren van klantwensen en gebruikersbehoeften, overleg met andere ontwikkelaars en je klant, en het testen van de door jou ontworpen software. Programmeren is natuurlijk het belangrijkste onderdeel van je werk.

Software developer

Vacature Software Developer

Ben jij die Software Developer die we bij Aquemini zo hard zoeken? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We leren je graag kennen!

Actuele vacatures bij Aquemini

Bij Aquemini zijn we altijd op zoek naar nieuwe Software Developers. Senior of medior, mensen met ervaring, drive en passie voor techniek. Je hoeft geen oude rot in het vak te zijn, maar je moet wel weten wat je doet en waar je voor staat. Je wilt impact maken met je werk en de mooie opdrachten die we doen voor onze klanten. Dat is wat wij belangrijk vinden. Bij Aquemini sta jij op de eerste plek.

 

Een goede DevOps Engineer zorgt voor:

Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de werking van de software en applicaties. Ook zorg je ervoor dat de door jou ontwikkelde software goed samenwerkt met andere databases en systemen. Als front-end ontwikkelaar zorg je ervoor dat bijvoorbeeld een website in iedere browser goed werkt. Als backend ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor de koppeling met achterliggende systemen.

Dit kan de ideale Software Developer:

N

Je bent communicatief vaardig en kunt goed in een team werken.

N

Je bent bekend met programmeertalen zoals .NET, Java, C# of PHP.

N

Je kunt werken met Python, Rube en Node.js

N

Je hebt ervaring met het ontwikkelen van ETL toepassingen.

N

Je hebt ervaring met het ontwikkelen van schaalbare software en cloud based applicaties.

N

Je bent bekend met het inzetten van machine learnning.

N

Je voelt je thuis in een Agile/Scrum werkwijze.

Hoe word je Software Developer?

Software Developers zijn veel gevraagd op de arbeidsmarkt. Wat je nodig hebt om Software Developer te worden, is een ICT-opleiding op minimaal mbo-niveau. Bij Aquemini vinden we kennis en ervaring belangrijk, maar jouw karakter en instelling nog meer. Ben je nog niet helemaal op niveau, dan spreken we je toch graag, om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Neem contact met ons op!

Podcast IT voor Nederland

Ik wil aan de slag als Software Developer!

Ben jij die Software Developer die we bij Aquemini zo hard zoeken? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We leren je graag kennen!

Contact
OPNEMEN